EFZSÉ - by Zsanett Fabian

Az új kedvenc: Borzaska

BORZASKA Miért kapta ezt az elnevezést ez a nyakék? 🙂 Nagyon szeretek játszani a különböző anyagokkal,technikákkal. Megszállt egy gondolat, kipróbáltam és már az első csomóknál éreztem, hogy ez bizony “szerelem“. 😍 Ahogy pakoltam egymásra az anyagokat – szép kis pufi darabot kapva – szeleburdi kinézetéről egyből eszembe jutott ez a szép kis elnevezés. 🙂 Szeretek mindig… Tovább »

“Begolyózva”

2016 tavaszán kezdtem el érdeklődni a fagolyók iránt. Ez az időszak a megújulás időszaka volt. Szerettem volna valami különlegeset, valami magával ragadót. Így születtek meg ezek a vidám nyakékek. A natúr fa illata, a természetes mintázata és a formája elvarázsolt. Imádom, mert a színek végtelen variációit alkalmazhatom rajtuk, egyedi mintákkal és motívumokkal kiegészítve. Ezek a… Tovább »

Üdvözöllek a blogomon!

  Üdvözöllek a Blogomon! Ez az oldal azért jött létre, mert szeretném a nagyvilágnak is megmutatni, miket alkotok a kis műhelyemben. 🙂  Amíg bele nem rázódom, látogass el az Facebook oldalamra: EFZSÉ – by Zsanett Fabian és/vagy az Instagram oldalamra: efzse Szép napot! Zsani... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!